Hem » Hem förbättring entreprenör » Grönare livsstil » Hur du konstruerar en lätt att bygga vindkraftverk

Hur du konstruerar en lätt att bygga vindkraftverk

Konstruera en liten wind generator är mer än bara ett coolt projekt för DIY personen. Det ger parlamentet ägaren att göra sin egen el och att bli själv tillräckligt och i vissa fall även säljer extra el verktyget företaget.

Hur att konstruera en enkel vindkraftverk? Förstå ett vindkraftverk är mycket enkel och lära sig att bygga en är lika enkelt. Två alternativ är tillgängliga om du vill bygga en wind generator. En: du kan köpa en kitset som innehåller allt du behöver, du behöver bara sätta ihop komponenter. Konstruera allt själv är ett annat alternativ som innebär mer arbete som du skulle behöva konstruera masten, bygga turbinen och snedstreck väderkvarn bladen från lämpliga trä.

Du behöver undersöka potentiella vinden på webbplatsen innan du börjar med ditt projekt. Inspelning vindhastigheter över en lång period vid olika platser ger dig en bra uppgift om var att sätta upp din wind generator. Inspelning vindhastigheten kan göras med en billig vindkraft mätare. Online vind atlas kan också tillfrågas för vind Detaljer om du inte vill att bygga upp din egen vind karta över tiden.

Du måste uppskatta ditt hem krav på strömförsörjning med en miljörevision innan du kan fortsätta med projektet. Denna information behövs i storleken av ett vindkraftverk för dina behov och det kommer att ge dig en korrekt uppfattning av de besparingar som du kan förvänta dig från generatorn när det är i tjänst.

Ett vindkraftverk består av följande komponenter: generatorn, svans enhet att hålla inför i vinden, bladen, masten eller tornet, elektriska komponenter och kabel och en studie struktur för montering på bladen. Stora system kan inte monteras på taket av huset och polack separat montering eller masten kommer att behövas.

Hela familjen kommer att få arbeta med projektet och alla får göra sin del och du behöver extra händerna i montering av den slutliga produkten.

Det tar bara ett par dagar att montera wind generator. Bara lite elektriska och krets ledningar kunskap krävs att ansluta och tråd allt när montering är klar. Om du vill att eventuella överskott makten tillbaka till rutnätet, kräver du mer sofistikerade kostnadsfritt styrenheter och en kvalificerad elektriska assistent göra anslutningen och ledningar för dig.

Batterierna måste bortskaffas på ett säkert och ansvarsfullt sätt när de nått slutet av sina liv att begränsa de miljömässiga risker de medför. Batteri tillverkare utvecklar förbättrad teknik för att hålla jämna steg med den ökande efterfrågan på solenergi och vindkraft. Samma sak hände med mobiltelefon batterier som efterfrågan för mobiltelefoner växte.

Dagens vind generatorer är mycket effektiv och som en förnybar energikälla ser sin framtid ut lovande. Alla som är intresserade i att bygga ett vindkraftverk kommer snart att upptäcka att de har utnyttjas till en fri energikälla som kommer att ge en varaktig tillgången för ett stort antal år med mycket lite underhåll.

Artikeln har förtröstan visat att ett vindkraftverk som en förnybar energikälla absolut är en effektiv lösning som kan genomföras genom någon med en DIY strategi. Du kan göra en stor buckla i din räkning eller till och med göra några pengar i vissa fall och du kommer att ha en framträdande utomhus skulptur.

Med hjälp av den senaste tekniken genom att bygga ett vindkraftverk kommer att sänka effekten av förbränning av fossila bränslen, men det kan ha en brant inlärningskurva. Tror vad vi kan åstadkomma om varje hushåll bygga ett vindkraftverk.

Partner