Hem » Fitnesscenter utbildning » Wellness artiklarna » Hem ultraljud terapi-maskiner för behandling av fibromyalgi

Hem ultraljud terapi-maskiner för behandling av fibromyalgi

Fibromyalgi är en oändlig, hälsa omständighet som bäst beskrivs genom att definiera dess symptom. Dessa omfattar, men definitivt inte är begränsade till: ubiquitous organ smärta i muskler, ligament och senor; många sår till touch områden på kroppen, eller anbudet punkter, där även de minsta stammen orsakar enorma smärta och återkommande trötthet även efter lång vila. Indikationer på fibromyalgi kan variera beroende på tidpunkten för dag, väder, stress och fysisk aktivitet. Det finns inga medicinska tester för fibromyalgi. Läkare måste först utesluter alla andra förhållanden som skulle kunna orsaka dessa symptom innan diagnostisera en patient med fibromyalgi.

Experter anser att personer med fibromyalgi aldrig verkligen nå den djupa reparativ fasen av sömn, och det är där utmattning kommer från. Dem med tillstånd kan sova för omfattande tidsperioder och vaknar fortfarande känner sig trött. Ett par av sömnstörningar som är associerade med fibromyalgi är Restless Leg Syndrome och sömnapné.

Experter har också kommit med en teori om varför personer med fibromyalgi känner smärta. De tror dem med tillstånd har en lägre gräns för smärta på grund av förhöjd känslor i hjärnan på smärta stimuli. De anser också att de med villkoret har repetitiva nerv stimulus som får hjärnan att ändra. Hjärnan överreagerar helt enkelt att smärta tecken.

Den intensiva, kronisk smärta och känslighet i muskler och ligament upplevs av fibromyalgi sjuka kan vara försvagande och långlivade. Även om vanligare hos hondjur, fibromyalgi kan hända vem som helst och uppstå när som helst. Det största hindret med fibromyalgi är att det finns inget känt botemedel, vilket innebär en livslängd av smärta lindra narkotika, såsom USAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel) eller andra specialiserade mediciner. Sådana föreskrifter kan vara dyrt och har otrevliga bieffekter.

Andra behandlingen alternativ för fibromyalgi omfattar, varm och kalla förpackningar, stretching, regelbunden Motion och ultraljud terapi. Terapeutiska ultraljud för behandling av fibromyalgi kan ge djupa vävnaden stimulans och smärtlindring. Ultraljud sjukgymnastik kan vara ett mycket effektivt sätt att hantera smärta av fibromyalgi.

Ultraljud vågor penetrera huden orsakar vibrationer i senor och mjuka vävnader, tillhandahåller gentle djupa vävnaden uppvärmning som minskar smärta och inflammation till hastighet helande. Ultraljud terapi ökar blodflödet och syre till senor samt sänker muskler och minskar svullnad. Ultraljud kan användas som ett smärta terapi system för att styra fibromyalgi smärta flare-ups och kan nu användas i bekvämligheten av ditt eget hem.

Hem ultraljud maskiner finns nu tillgängliga för ultraljud fibromyalgi behandling och rehabilitering. Besök hos en kiropraktor eller fysiska terapeut kontor för ultraljud sjukgymnastik kan vara dyrt och besvärligt, men det är nu möjligt att rehab Fibromyalgi och många andra kroniska skador, i bekvämligheten av ditt eget hem.

Eftersom fibromyalgi innebär mjukvävnad inflammation, krävs en viss typ av hem ultraljud maskin för behandling. En hem ultraljud sjukgymnastik maskin bör avge 1 Mhz ultraljud vågor. Det är också viktigt att köpa en FDA godkänt ultraljud enhet som kvalitet tillverkas. Din bärbara terapeutiska ultraljud enhet bör också omfattas med minst 1 års garanti.

Eftersom dessa hem ultraljud maskiner använder pulsade ultraljud vågor, är de mycket säkra för användning av allmänheten. Puls ultraljud är också lika effektivt som kontinuerlig våg ultraljud som används av läkare, men i hem behandlingar bara kommer att bli mer ofta. Med en bärbar terapeutiska ultraljud maskin, kan du behandla din bursitis dagligen när det är mest praktiskt för dig.

Partner